Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De beste interieurquotes van 2018

Zo merkt de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo op.

Groot of klein wonen? Hoe richt je je huis in? Het zegt iets over je financiële status, maar vooral over hoe jij zelf in het leven staat.

Coco Chanel zat nooit verlegen om een snedige uitspraak

Stijlicoon Chanel heeft het goed begrepen én goed vermarkt: mooie kleding, een knap interieur … (helaas) hangt er een mooi prijskaartje aan vast.

De Zweeds-Oostenrijkse architect J. Frank (1885-1967)

Josef Frank sprak deze woorden in de jaren veertig. Zet oud en nieuw, verschillende stijlen, kleuren en patronen naast elkaar. Zolang het dingen zijn waarvan je houdt, zullen ze samen toch een geheel vormen. Noem Josef gerust een visionair, want vandaag de dag is het eclectische interieur helemaal in zwang.

Beeld van boven naar onder: fotografie Tim Van de Velde, verschenen in editie 218 van Stijlvol Wonen;  fotografie Liesbeth Goetschalckx, verschenen in editie 418 van Stijlvol Wonen; fotografie Verne Photography, verschenen in editie 618 van Stijlvol Wonen; fotografie Bieke Claessens, verschenen in editie 718 van Stijlvol Wonen