Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Glamour nieuwe stijl

Een chic en exclusief inspiratiehuis dat warmte uitstraalt en sfeervol aanvoelt. Dat was ons doel. Nog nooit gebruikten we zoveel kleuren en bijzondere texturen. Toch sluit de stijl goed aan bij Stijlvol Wonen, dankzij de kwaliteitsvolle, natuurlijke materialen, het vele maatwerk en tijdloze designstukken. Want hoewel de kleuren en vormen van het moment ons beïnvloeden, vinden wij het belangrijk om niet lukraak voor alle trends te kiezen maar een sfeervolle setting te creëren die nog jarenlang stijlvol blijft.

Balanceren

We willen een huiselijke omgeving creëren, een warm nest, waar je na een lange werkdag tot rust kunt komen en tegelijkertijd jezelf kunt zijn. Een overdaad aan meubels en accessoires proberen we ook te vermijden: balans is ‘the key’. De weg hiernaartoe was niet altijd gemakkelijk en had enkele obstakels, maar we hopen je te kunnen inspireren met het resultaat. We willen laten zien dat het woord glamour niet altijd hoeft af te schrikken. Dat het absoluut niet kitsch hoeft te zijn, maar wel sexy is. Dat zolang je voldoende tegenhangers gebruikt, zoals ingetogen vloerkleden of natuurlijke producten als hout en linnen, je een warm, intiem interieur vol karakter creëert.

Tips voor thuis

Op 150 vierkante meter tonen we de voornaamste woonfuncties, inclusief een imposante entree. Aan ideeën geen gebrek: een doorkijkkast als slimme afscheiding, een slaapkamer en master bathroom opgevat als hotelsuite, een huisbar in de woonkamer … In elke ruimte proberen we je te verrassen en te inspireren. Als je op het goede moment bent, kun je ook kennismaken met de huisgeuren van Marie-Stella-Maris, keukenadvies krijgen van een professional of een drankje nippen in onze bar.

Meet the team

Zoals elk jaar nam het team van Woonontwerp Peter Deckers het ontwerp op zich. Zij tekenden het vele maatwerk uit, de mooie zichtlijnen en de slimme indeling. Het duo Judith Rasenberg en Marjolein Vonk richtte ons huis verder helemaal in op basis van het concept en het moodboard van onze styliste Stefanie De Neve. Ze gaven het die subtiele glamour touch. Judith en Marjolein zijn twee handen op een buik. Zij deden al styling en art direction voor fotografie, commercials, catalogen, magazines … en kennen het vak door en door. Ze vinden altijd verrassende oplossingen en elke opdracht pakken ze aan met veel gevoel voor stijl. ‘Last but not least’ zorgden Erik de Gier en zijn team van Standbouw Prins Design ervoor dat ons glamourhuis er echt stond. Want om al die goede ideeën uit te voeren, moest er natuurlijk wel een huis komen te staan.

Programma

Workshop geurbeleving: vr-zo van 14 tot 16u.

Ontdek wat geur precies met je doet tijdens de workshop geurbeleving van Marie-Stella-Maris. Kom meer te weten over de uitwerking die geuren kunnen hebben op je thuisgevoel, ontdek welke geur het beste past in welke ruimte en bij welk interieur en maak kennis met het proces achter het bedenken van een nieuwe geur.

Mocktail tasting: elke dag van 12 tot 14u.

Maak kennis met Seedlip, ‘s werelds eerste non-alcoholische spirit. Met drie verschillende smaken biedt Seedlip een goed alternatief voor het maken van volwassen non-alcoholische cocktails. Ontdek het bijzondere productieproces en geniet van een drankje.

Keukenadvies door RhijnArt Keukens: di-za van 11 tot 16u.

Meer info

Zien we je in ons inspiratiehuis op de beurs? De beurs vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in Amsterdam RAI.  Meer info en tickets.

Beelden van boven naar beneden: House Doctor, Bloomingville, Marie-Stella-Maris, Seedlip | Tekst: Jackie Oomen