Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Geen feest zonder drankje

Mag het zonder?

Trakteer gasten die geen alcohol drinken op een waardig alternatief. Op deze mocktail Negritta bijvoorbeeld.

Wat het je nodig? 5 cl pompelmoessap, 5 cl veenbessensap, 10 cl Schweppes Hibiscus. Optioneel: 1 cl kardemom-siroop

Hoe maak je het? Vul het glas met ijsblokken. Voeg 5 cl pompelmoessap, 5 cl veenbessenssap en 10 cl SchweppesPremium Mixer Hibiscus toe. Voeg nog 1 cl kardemom-siroop toe als je het graag wat pittiger hebt. Werk af met kaneelschilfers en gedroogde citroenschijfjes.

Praatjesmaker

Dit fris drankje wordt vast een gespreksonderwerp op je feest. Vertel niemand dat er geen alcohol in zit, niemand heeft het in de gaten. Dit drankje op basis van vanille en de alcoholvrije spirit Spice 94 van Seedlip is wel erg bijzonder.

Wat heb je nodig? 50 ml Spice 94 van Seedlip, 1 theelepel vanille-extract, bruiswater, ijsblokjes

Hoe maak je het? Vul je glas met ijs, voeg Spice 94 en de vanille toe overgiet met bruiswater en werk af met een schijfje appel.

Koffie met een twist

Verras je gasten met een alternatief voor de koffie achteraf. Dit drankje is gemaakt met koffie uit Ethiopië. De lokale koffieboeren drogen de hele koffiebessen in de zon van het Ethiopische hoogland, wat een bijzonder elegante fruitsmaak oplevert. Zo maak je Ethiopia Jamming …

Wat het je nodig? 1 takje (citroen)thijm, 10 ml roze pompelmoessiroop, 4 ijsblokjes, 90 ml tonic, 1 Master Origin Ethiopia capsule van Nespresso.

Hoe maak je het? Doe een takje citroentijm in je grote receptglas. Als alternatief kun je gewone tijm gebruiken. Giet er de roze pompelmoessiroop in. Doe er 4 ijsblokjes bij. Giet tonic over de ijsblokjes.

Recept en beeld SchweppesSeedlip, Nespresso