Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Groen in huis 3x anders

Trimm Copenhagen

Serax

1. In de lucht

Planten hoeven niet altijd ergens op te staan. Creëer een speels effect door je bloempot op te hangen. Hang ze op verschillende hoogtes of ga voor een trapeffect en hang ze onder elkaar. Je kunt ze ook op planken plaatsen voor een iets keuriger effect. Bovendien verlies je geen plaats, een win-win situatie dus.

Serax

House Doctor

2. Op de grond

Die grote kamerplant op de grond plaatsen? Niets nieuws, maar om een te robuust en log gevoel te vermijden raden we je aan een bloempot in een licht en transparant materiaal te gebruiken.

D&M Depot

3. Tegen de muur

Een plant als kunstwerk? Dat vinden wij een goed idee. Het ontwerp van Katja Van Breedam en Stijn Vernaillen in samenwerking met D&M Depot geeft een nieuwe twist aan groen in huis. Met verschillende maten creëer je een samenstelling naar jouw wens. Het water circuleert en brengt je groene muur tot leven. De plant neemt alleen het water op dat die nodig heeft, de rest blijft in het reservoir.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s Trimm Copenhagen, Serax, House Doctor, D&M Depot