Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kleed je interieur aan! 8 ideeën

1. Durf meer in de hal

Een gang of hal is een prima plek om wat te experimenteren met opvallend behang of een fellere kleur. In doorloopruimtes hoef je er niet lang op te kijken en kun je gerust eens wat gekker doen. Hier zie je een wandbekleding van Elitis via De Bongerd. Het zwart-witpatroon combineert mooi met het inktblauw dat tegelijk ook een opstapje markeert.

2. Rust in de slaapkamer

De slaapkamer op deze ruime zolderkamer kan gerust donkere kleuren aan. De bakstenen muur geeft de ruimte net karakter. Je ziet hier een voorbeeld uit de collectie Raw van Colora.

3. Doorleefde muur dankzij behang

Met wandbekleding creëer je instant sfeer. Voor wie houdt van een doorleefde en used look is deze wandbekleding misschien wel een idee. Gezien in de collectie Sankara van Casamance.

4. Ton sur ton werkt altijd

Dit frisse hoekje spotten we bij Flamant: combineer verschillende wittinten voor een warm en helder resultaat. In combinatie met rotan en bleek hout krijg je meteen een vakantiegevoel.

5. Frêle stoffen filteren het licht

Zo mooi, deze vouwgordijnen in semi-transparante stof. Een geslaagd idee als je fel zonlicht wilt filteren, maar toch nog naar buiten wilt kijken. Hier zie je een realisatie van Inside.

6. Rond gaat ook

Shutters kunnen overal, ook in een rond raam. Zo leert ons deze realisatie van Jasno.

7. Een donker randje

Wat deze eetkamer pit en karakter geeft? Het donkere randje tussen plafond en de muur. In combinatie met de donkere raamkozijnen wordt het zachtlila op de muren helemaal niet zeemzoet. Gezien bij Flexa.

8. Multicolor voor de kids

Een fijn idee voor de kamer van je tiener of kind. Met deze gordijnen in verschillende kleuren geef je de kamer met een sobere witte basis een boost. Het ombré-effect keert terug in het kussen op de stoel. Gezien bij A House of Happiness.

Tekst Anneleen Peeters | Beelden: Elitis via De BongerdColoraCasamanceFlamantInsideJasnoFlexaA House of Happiness