Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

3x glamour in je interieur

1. Kies kunst

We hebben het al zo vaak gezegd en herhalen het nog een keertje: met kunst geef je je interieur persoonlijkheid. Een inspirerend werk maakt je elke dag blij. Dat hoeft zelfs geen duur schilderij te zijn, maar een (gelimiteerde) print of foto kan net zo goed. Zolang jij het mooi vindt, werkt het. Wist je dat je zelfs kunst kunt lenen? Zo kun je gemakkelijk uitzoeken wat je ligt en wat een ruimte nodig heeft.

2. Een bar thuis

De nieuwste bars of restaurants hebben vaak die x-factor. Kijk goed wat daar het verschil maakt en probeer dat te vertalen naar je eigen interieur. Dat is precies wat de eigenaars van deze keuken deden. Zij wilden dat bargevoel in hun eigen huis en slaagden daar wonderwel in. Hoe? Dankzij de hoge stoelen, de stalen constructie met legplanken, de klimaatkasten … Zo vergeet je haast dat je in een keuken staat, maar waan je je in een wijnbar.

3. Mix ’n match

Dit oude koetshuis kreeg een nieuw leven als woning. Alleen al dat verleden geeft deze ruimte karakter, maar het zijn ook de vele trouvailles die van dit interieur een ontdekking maken. Kies een paar grote tijdloze meubels en vul aan met bijzondere verzamelingen, een antiek bijzettafeltje, een opvallend vloerkleed … Dat hoekje af maakt het geheel net interessant.

Meer zien en lezen? Het septembernummer van Stijlvol Wonen 6 2018 staat in het teken van glamour. Je vindt er de volledige binnenkijkers van deze huizen.

Beelden Stijlvol Wonen 6-2018 | Tekst Anneleen Peeters | Beeld 1. Monica Spezia/Living Inside, 2. styling en productie Emmy van Dantzig, fotografie Jansje Klazinga, 3. styling en productie Marc Heldens, fotografie Verne Photography