Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dinnerparty gepland? Tips van professionals

The little black book is een fijne gids om te bewaren. Het leidt je door de voorbereidingen van een geslaagd feestje. Alle aspecten komen aan bod: van cadeaus, food & drinks, etiquette, tafelstyling tot bloemen. Welke professionals? We konden grote namen strikken zoals Ron Blaauw, Pascale Naessens en Jan Jaap bekend van de Nederlandse televisie.

Vind jij het ook zo moeilijk om een goeie wijn te kiezen? Zou je graag je cadeau netjes willen inpakken? Wil je de tafel extra feestelijk dekken? Wil je zelf iets koken maar niet te ingewikkeld? De experten in deze partyguide zetten je op de goede weg. De tips en tricks vulden we aan met mooie, inspirerende beelden.

The little black book voor de feestdagen is een gratis bijlage bij het decembernummer van Stijlvol Wonen.