Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Flashback: 4 hits op Instagram

1. Warm wit

Dit is de badkamer in een prachtig vakantiehuis in Spanje. Het vrijstaande bad en de waskom zijn van Ideavit. De zwarte kranen zijn van Cristina, behalve de vrijstaande badkraan, die is van Vola. De vloer en douche zijn afgewerkt met Mortex. Het ronde vloerkleed is van HK Living. Het hele huis is ingericht door Ilse Gielen en Ingrid Bijnens, het duo achter La Casa Clara.

2. Licht & luchtig

Deze prachtige zitkamer verscheen is het nieuwe boek dat we in 2018 lanceerden: Stijlvol Wonen Magnum Edition. Hier wonen Lonneke en Aard de gezichten achter het bekende Nederlandse meubelmerk Keijser&Co.

3. Dol op Bali

De bewoners Maurits en Manon transformeerden een oude boerderij in een klein paradijs. De tafel is een eigen ontwerp van Maurits: hij liet het onderstel van staal op maat maken door een smid. Het tafelblad is gemaakt van met olie afgewerkt eiken. De stoelen komen uit Bali, de kussens van Pillow Company. De grote lampen zijn van Ay Illuminate. Op de vloer liggen tegels van Castle Stones dat is geen toeval want is de woning van de eigenaar.

4. Sfeervol bureau

Strak en sober, zo zou je de woning van Pascale kunnen omschrijven. Ze kreeg de hulp van Raw Interiors. Werktafel Malte van XVL, stoel Moods is van Mobitec, de lamp Tizio van Artemide. De kast is op maat gemaakt door Van Gils Keukens uit Ravels.

Herinner jij je deze foto’s niet en zou je graag de volledige reportage ontdekken? Je kunt online eenvoudig oude losse nummers nabestellen.

Beelden 1. Fotografie Hendrik Biegs, verschenen in editie 518 van Stijlvol Wonen. 2. Fotografie Denise Keus, verschenen in Stijlvol Wonen Magnum Edition 3. Fotografie Stefanie De Neve, verschenen in editie 518 van Stijlvol Wonen 4. Fotografie Tessa Francesca, verschenen in editie 818 van Stijlvol Wonen.