Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ingetogen groen

Waarvoor staat Tophoveniers precies?

Ben de Rooy: “Negen ervaren hoveniers, gevestigd door heel Nederland, hebben de handen ineengeslagen onder de naam Tophoveniers, een label om trots op te zijn. Elk hoveniersbedrijf staat voor stijl, klasse en vakwerk. Met oog voor het kleinste detail leveren de hoveniers kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk op niveau. Een hovenier van Tophoveniers hecht waarde aan de manier van omgang met klanten, hun ideeën en hun budget. Niet alleen grote projecten, maar ook kleine tuinen krijgen de volle aandacht van de hoveniers. De voordelen van het samenwerkingsverband zijn kennisuitwisseling en het kritisch beoordelen van elkaars werk en bedrijf.”

Waarom zou je een vakman inschakelen voor je tuin?

Ben de Rooy: “Een hovenier van Tophoveniers heeft de kennis en ervaring in huis om jouw droomtuin te realiseren. Een mooie, goed ontworpen tuin vergroot je woonplezier, maar ook de waarde van je bezit neemt toe. Wie investeert in de perfecte basis hoeft tussentijds niets of niet vaak iets aan te passen of te veranderen. Vakmanschap heeft een prijs, maar de keuze voor kwaliteit en een tijdloos, exclusief concept levert uiteindelijk veel meer op. Dat deze visie zeer gewaardeerd wordt, bewijzen de prijzenkasten van de diverse hoveniers.”

Meer weten? Surf naar Tophoveniers voor meer info of kom het resultaat van dichterbij bekijken in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs in Amsterdam.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s Tophoveniers