Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Maak het af met decoratie

1. On the side

De achterkant van een zitbank is niet altijd het meest boeiende om naar te kijken. Met een smalle sidetable los je dat zo op. Een truc om te onthouden: zet een aantal kleinere accessoires op een grote schaal of een dienblad, dan vormt alle decoratie als vanzelf een geheel. De sidetable is een ontwerp van Inge van Poppel van Raw Interiors.

2. Eilandengroep

Een fijn alternatief voor een grote salontafel is de combinatie maken van verschillende bijzettafels in verschillende groottes en hoogtes. Ze vormen elk een fijne etalage om enkele hebbedingen op uit te stallen. Verse bloemen in een vaas zijn altijd een goed idee. Op de foto zie je vazen van Guaxs.

3. Vijftig tinten wit

Zoek kunst, accessoires en decoratie bij elkaar in dezelfde kleurschakeringen. Dan vormt alles een harmonieus geheel. De donkere tafel en tak leveren een mooi contrast op. Styling door Loup Binnenhuisarchitectuur.

4. Herhaling is troef

Verzamelingen doen het altijd goed. Een vaasje of windlicht is mooi, maar zet er een heleboel bij elkaar en je krijgt een krachtig en decoratief geheel. Kunstwerken en decoratie gestyled door PuurZelf.

Tekst Anneleen Peeters  | 1. Fotografie Tessa Francesca, 2. Fotografie Bieke Claessens, 3. en 4. Fotografie Anneke Gambon