Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

5 vakantieadressen met stijl

C-view

1. C-view

Waar: Boulevard de Wielingen 2 in Cadzand, Nederland

Wat:Vanuit de woonkamer van C-view heb je een weids uitzicht op de zee en de duinen. Eigenaars Michael en Elke richtten het moderne appartement zelf in met designs van onder andere de Italiaanse merken Flexform en Boffi. Er zijn drie slaapkamers, waaronder twee mastersuites met aansluitende luxe badkamer in marmer. Als gast mag je gebruik maken van het verwarmd zwembad en de wellness in het gebouw.

 

factorij10

2. Factorij 10

Waar: Spoorwegstraat 14 in Peer, België

Wat: Ooit was Factorij 10 een sigarenfabriek, nu baten Martine en Dirk  in het volledig gerestaureerde gebouw een bed & breakfast uit. Het industriële interieur is een knipoog naar de geschiedenis van het pand. Hout, staal en glas geven een warme sfeer. De omgeving is een paradijs voor fietsers en wandelaars, met Limburgse fietsroutes en mooie wandelpaden vlakbij. Factorij 10 heeft zes slaapkamers en een wellnessruimte.

 

atholplace

3. AtholPlace Villa

Waar: Pretoria Avenue 90 in Johannesburg, Zuid-Afrika

Wat: Op zoek naar een logeerplek met wat meer privacy? AtholPlace Villa is een privé vijfsterrenvilla met een geweldige tuin en zwembad. Erg gezellig is de cirkelvormige loungehoek buiten, waar je ’s avonds laat nog naast de vuurkorf kunt genieten van goed gezelschap en een drankje. Vanbinnen is de villa chic en tijdloos ingericht. Er zijn drie deluxe suites met elk een eigen badkamer en één Junior kamer. Je kunt er logeren met maximum zes volwassenen en twee kinderen.

 

giri

4. The Giri Residence

Waar: Calle Principal 3-5 in San Juan, Ibiza

Wat: Boetiekhotel The Giri Residence won al verschillende awards, zoals Spaans luxe hotel van het jaar 2018. De finca bevindt zich in het dromerige noorden van Ibiza en is ooit nog een boerderij en een meisjesschool geweest. Door de combinatie van hout, steen, zijde en linnen straalt het hotel luxe uit. Je vindt er kunst en artefacten van over de hele wereld. The Giri telt vijf suites, een spa en restaurant The Living Room.

 

zaligaanzee

5. ZaligAanZee

Waar: Pannenstraat 120 in Knokke-Heist, België

Wat:In dit vakantiehuis van ZaligAanZee kun je logeren met maar liefst zestien personen. Ideaal voor een vakantie met de hele familie dus. Het interieur is sober en warm, met zachte tinten en hier en daar een fleurig kleuraccent. In de tuin kun je gezellig buiten eten of loungen op het overdekte terras.Het huis ligt op 500 meter van het strand en dichtbij het centrum van Knokke, een zwembadcomplex en watersportclub Lakeside Paradise.

 

 

Tekst Bé De Koninck | Beeld 1. Hendrik Biegs, 2. Stefanie De Neve, 3 & 4. Denise Zwijnen, 5. Bram Tack voor ZaligAanZee