Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Vier apps voor powermoeders

1. Dipsea, sexy audio app

Een vleugje erotiek voegt wat sprankel toe aan je leven, maar helaas schiet dat er vaak bij in. Breng wat frivoliteit in je bestaan en dat van je partner en luister naar de erotische verhalen van de Amerikaanse audio app Dipsea. The New Yorker tipte de app als smaakvol en respectvol zowel in vormgeving als wat de inhoud betreft. Voortaan ga je met rode oortjes naar bed.

2. Bsit, een oppas-app

Soms moet je er even tussenuit. Snel en gemakkelijk een babysit vinden? Bsit is een handige app, die je in de stijl van Uber en AirBnB, aan een oppas helpt. Gedaan dus met je lijstje afbellen tot het raak is. Zowel ouders als babysitters geven elkaar een quotering. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is. Ook handig: de betaling gebeurt automatisch via je bankkaart, dus geen gedoe met cash meer.

3. Treatwell, snel een beautyafspraak

Snak je naar een kappersafspraak, een manicure of eindelijk eens een ontspannende lichaamsmassage? Ik moet een afspraak maken denk je ’s morgens, maar dan begint de hectische dag. ’s Avonds ben je alweer vergeten te bellen en ligt er nog steeds niets vast. Met Treatwell hoeft dat niet meer. Met deze app kun je dag en nacht in enkele klikken een afspraak boeken bij een schoonheidssalon bij jou in de buurt.

4. Cozy Family Organizer

Dankzij deze handige app vergeet je nooit meer een afspraak. Cozy geeft je een overzicht van de activiteiten van alle gezinsleden. Elk gezinslid heeft een eigen kleur zodat je snel kunt zien wie waar is. Bovendien kun je er ook boodschappenlijstjes en to do’s maken en delen zodat anderen deze kunnen aanvullen. Cozi is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en gratis te downloaden.

Tekst Anneleen Peeters | Beeld Shutterstock