Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuw: maak je moodboard met SWipe

Hoe is SWipe ontstaan?

“We hebben hier op de redactie zo veel foto’s liggen dat het zonde is dat ze na publicatie niet meer gebruikt worden. Bovendien krijgen we van onze lezers steeds de vraag naar nóg meer inspiratie en nóg meer interieurs. Dat gaf ons het idee om een mooie en chique tool te ontwikkelen met gemakkelijke zoek filters die jou inspiratie op maat aanbiedt. Een tool waarmee je lekker door al die mooie plaatjes kunt swipen en moodboards kunt maken voor je eigen interieur. Het blijkt bij uitkomst inderdaad ook ‘highly addictive’ te werken …”

Hoe werkt het?

“Je meldt je eenmalig gratis aan op de homepage van Stijlvol Wonen. Vervolgens stel je de filters in voor de ruimte of de stijl waarin je inspiratie zoekt. Je kunt ook op materiaal filteren, op kleur, of op merken die je leuk vindt. Vervolgens zoekt SWipe de foto’s die aan jouw filters voldoen en toont ze op je scherm: mobiel, desktop of tablet. Swipe de foto links als je hem niet leuk vindt, rechts als je hem wilt bijhouden op je eerste moodboard. Dat moodboard vind je terug bij het hartjes-icoon. Daar kun je trouwens ook nieuwe moodboards gaan aanmaken straks.”

Wat maakt SWipe uniek tegenover andere inspiratie- apps?

“Bij Stijlvol Wonen SWipe vind je alleen interieurinspiratie, geen afleiding door mode of DIY. Bovendien gaat alles bij ons eerst door een grondige quality check. Je vindt hier uitsluitend interieurs die worden uitgevoerd door echte professionals en foto’s van goede kwaliteit. De interieurs die je ziet, zijn ook door vakmensen uit Nederland en België vormgegeven én via onze SWipe rechtstreeks te contacteren voor al je vragen. De drempel naar jouw droomhuis wordt op die manier toch wel echt een stuk lager.”

SWipe

✓  Stel eenvoudige zoek filters in voor woonruimte, materiaal en aankleding

✓  Swipe je favoriete foto’s naar je moodboards

✓  Neem rechtstreeks contact op met professionals

✓  Meer dan 5.000 inspirerende interieurfoto’s

✓  Helemaal gratis, je moet je enkel registreren