Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hotelsfeer: leren van Suite °4

Decotip: zo creëer je extra veel sfeer

Advies van stylist Stefanie De Neve: “De intieme hotelsfeer ontstaat hier door de zwarte wand. Het diepe rood en zachte roze worden verrassend gecombineerd met een meer neutraal grijs, zo wordt het nooit té. Het vele fluweel maakt het geheel cosy en chic.”

DEGULDESCHOEN Stefanie De Neve

Goed idee: een speciale leeshoek

Geen suite zonder chique zithoek. Investeer thuis in een leeshoek waar de tv ontbreekt of op z’n minst heel goed verborgen is. De zitbank mag best opvallen, kies gerust voor een bijzonder stuk. Extra statement pieces, zoals een opvallend bijzettafeltje, verlichtingsarmatuur of een kunstwerk, brengen de conversatie op gang. Zo’n zithoek nodigt uit om echt tijd te maken voor elkaar, of voor jezelf met een goed boek op schoot.

Decotip: het spiegeleffect

Een XL spiegel is niet alleen praktisch, maar het brengt ook glamour in je interieur én het vergroot te ruimte.

 

Meer tips om thuis die hotelsfeer te creëeren? Koop dan het septembernummer 2019 van Stijlvol Wonen.

 

Tekst Anneleen Peeters | Fotografie Stefanie De Neve | Met dank aan De Gulde Schoen in Antwerpen