Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

3 kidsproof badkamers

Idee 1: spatten mag

Met een onderhoudsvriendelijke, watervaste én naadloze afwerking zoals deze betonstuc maak jij je niet langer zorgen om een spatje meer of minder. Wastafelmeubel, vloer, douche en bad kunnen op dezelfde manier afgewerkt worden.

Idee 2: onder toezicht

Met z’n allen in de badkamer is best gezellig. Douche en bad zijn hier gemakkelijk dicht bij elkaar gepositioneerd, zodat je niks van de waterpret hoeft te missen – en kunt ingrijpen wanneer nodig! Deze douche is trouwens groot genoeg om een heel gezin in te passen.

Idee 3: opgeruimd staat netjes

Een goed ochtendritueel begint met een opgeruimde badkamer: iedereen vindt zijn tandenborstel, een fris gewassen badlinnen en iedereen weet waar de vuile was hoort. Daarbij hoort ook voldoende kastruimte. Deze badkamer heeft voldoende kasten en mooie mandjes om alle kleine spullen bij elkaar te houden.

Wil je nog meer kidsproof badkamers zien? Bekijk dan zeker dit moodboard. In SWipe vind je trouwens nog meer badkamerideeën!

Tekst Leen Verstraelen |  Foto’s zie SWipe