Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Speeddaten met onze stylisten!

Speeddates op maat

Heb je vragen over jouw interieur, wil je je plannen voorleggen, heb je nog wat extra stylingadvies nodig of heb je gewoon altijd al eens met onze hoofdredactrice willen praten? Leg dan snel je speeddate vast. Je haalt er zelf uit wat je wilt door goed voorbereid te komen. De speeddates duren ongeveer een kwartiertje.

En meer!

In ons beurshuis hebben we zoals elk jaar een bijzonder programma:

  • Laat je verrassen door de Meisjes van het Compliment. Ze gaan met jou een gesprekje aan en laten je bijzonder voelen. Wie weet leiden ze zelfs af wat jouw interieurstijl is. Elke dag van 11-15u en vrijdag van 13u30-20u
  • Laat je verwennen door Kees Raat. met zijn befaamde chocoladecreaties komt hij onze beursbezoekers in de watten leggen op vrijdag en zaterdag van 13-15u
  • Laat je begeleiden door RhijnArt Keukens. Wat maakt een keuken tot een echte leefkeuken, hoe kies je de juiste materialen voor jouw gezinssituatie, welke afmetingen voor welke ruimte en welke toestellen zijn praktisch én oogstrelend? Keukenadvies van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11-16u