Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Rijke eenvoud

Ingetogen chic, zo zou je de stijl die we dit jaar in de keuken zien, kunnen omschrijven. Met een comfortabele indeling waarbij het keukeneiland centraal staat en een kastenwand die minimalistisch in de muur is geïntegreerd. Zoals het hele huis laat zien, zijn de materialen rijk van textuur. Het aanrechtblad is van marmer en uit de grijs gespoten kastfronten werd een halvemaan gefreesd, zodat een geribbeld oppervlak ontstond. “Ook dit jaar staat de keuken weer op naam van RhijnArt Keukens. Zij voelen feilloos aan welke stijl we voor ogen hebben en leveren vakmanschap op maat, ook bij bijzondere wensen als die van ons,” vertelt styliste Marjolein. Jan van Harberden van RhijnArt Keukens: “Om de Vlaamse sfeer kracht bij te zetten, kreeg de ingebouwde kastenwand drie lagen metaallak in een tinachtige kleur. De natuurlijke tekening hiervan sluit mooi aan op het marmer. Een arbeidsintensief en ambachtelijk klusje, waarvan het resultaat er mag zijn. Kortom, stijlvol en ingetogen, daar houden we van.”

rhijnartkeukens.nl

Tekst: Lotje Deinum