Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Behang om aan te raken

Behang geeft je interieur warmte, klasse en persoonlijkheid. De technieken en prints zijn zo ver ontwikkeld, dat zelfs een driedimensionaal effect mogelijk is, waarbij de meest uiteenlopende materialen worden verwerkt. Zo kreeg de zitkamer een behang van heel grof linnen, inspireert de buitenkant van ons huis met behang Atelier Campo en werd het headboard van het bed omhuld met Timber Elements, een combinatie van liggende vlakken en opstaande balken in een contrasterende kleur. Voor de muurbekleding in deze collectie werd uitsluitend hout van de Paulownia-boom met zorg en vakmanschap bewerkt. Geometrische patronen, met de hand ingelegd, zorgen voor verrassende optische effecten. Een natuurproduct, exclusief in alle puurheid. Kortom, behang dat bewonderd en aangeraakt wil worden.

 

arte-international.com

Tekst: Lotje Deinum