Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eigentijdse klassieker

Niet voor niks gebruikten de Romeinen en Grieken dit marmer al in hun huizen: het is sterk en toch in mooie vormen te bewerken. Tegenwoordig is het natuursteen helemaal terug van weggeweest en wordt het in vele toepassingen gebruikt. Onze stylisten vielen voor een marmeren aanrecht door het ingetogen, chique randje. Er zijn vele soorten marmer met hun eigen kleuren, waarbij elk stuk haar eigen, unieke tekening heeft. Een ideale manier dus om een persoonlijke touch mee in huis te halen. Styliste Marjolein: “Een bezoek aan Grillo Natuursteen vind ik echt een feest. Duizenden platen natuursteen vullen de ruimte, waar wij het mooiste stuk marmer uitkozen. Een hele klus! We gingen voor een overwegend grijze variant met een uitgesproken tekening. Dit geeft net even wat extra pit en karakter, terwijl de zachte kleur grijs op de kastfronten het geheel verzacht.”

 

grillo.nl

Tekst: Lotje Deinum