Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Grondbeginsel

Een gietvloer vormt een solide ondertoon voor ieder interieur: het heeft een clean uiterlijk en is in elke kleur verkrijgbaar. Het is bovendien naadloos, wat het rustige uiterlijk versterkt. De slijtvaste kwaliteit zorgt ervoor dat je gietvloer eindeloos mooi blijft. Een tijdloze vloer dus, die bovendien makkelijk combineert met andere vloeren, zoals het eiken in ons inspiratiehuis. Stylisten Marjolein en Judith kozen voor de eetkamer de Solo Betonfloor. “De natuurlijke vleugen die dit type gietvloer heeft, passen goed in het nieuw-landelijke gevoel dat we hebben neergezet in deze ruimte.” Robbert ter Wielen van Solo Gietvloeren legt uit: “De cementgebonden toplaag van mineralen, zorgt voor dit robuuste effect met natuurlijke feel. Omdat het aanbrengen een handmatig en ambachtelijk proces is, heeft elke vierkante meter haar eigen, unieke tekening.” De hal werd voorzien van een polyurethaan-gietvloer uit de serie Life. Typerend voor een PU-vloer is haar vlakke oppervlak, terwijl de betonfloor voelbaar oneffen is. Daarnaast is een PU-vloer elastisch en kan een Betonfloor na verloop van tijd charmante scheurtjes vertonen.

 

sologietvloeren.nl

Tekst: Lotje Deinum