Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Italiaans designwalhalla

B&B Italia, Baxter, Minotti: zomaar een aantal labels waarvan je bij Hora de mooiste ontwerpen kunt bewonderen. Terecht wordt deze plek van inspiratie ‘The Living Experience’ genoemd. Onze stylisten Judith en Marjolein vielen als een blok voor het bed Husk van B&B Italia, een ontwerp van Patricia Urquiola. “Met het doorgestikte, zachte headboard dat zich iets om je heen buigt, heeft dit bed iets excentrieks, het past helemaal in onze slaapkamer in bohemien stijl.” Voor de kosmopolitische zitkamer werd bank Atoll gekozen, een ontwerp van Antonio Citterio voor hetzelfde B&B Italia. Matthias Bruinekreeft, een van de directeuren en creatief brein bij Hora: “De kracht van Atoll zit hem in haar ultieme zitcomfort en de eindeloze modulaire mogelijkheden. De bank kan op fantastisch veel manieren samengesteld worden. De rollen op arm- en rugleuning bevestig je op een plek naar wens. Zo ontstaat een heel eigen signatuur, toegespitst op jouw behoeften.”

 

horabarneveld.com

Tekst: Lotje Deinum