Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kleur bekennen

“De natuurlijke pigmenten in deze kalkverf, matchen vrijwel met elke andere kleur”, vertelt stylist Marjolein. “Heel prettig, want we vinden het belangrijk de kleuren harmonieus te laten overlopen.” De keuken werd voorzien van de kleur Parel. Om de slaapkamer een zen-gevoel te geven, werd in die ruimte gekozen voor een zachte groenblauwe verf, waarbij je helemaal tot rust komt. Zoals door het hele huis te zien en te voelen is, wordt er ruimschoots gevarieerd met structuren. Ook deze kalkverf heeft van zichzelf levendige nuanceverschillen en een prachtige matte uitstraling. De kalk is afkomstig uit de Veneto-streek in Italië en wordt samen met onder andere water en marmer als bindmiddel tot een kwalitatieve verf gemengd. Het resultaat is een product zonder schadelijke stoffen waardoor het minder milieubelastend is. Carte Colori heeft ook andere verfsoorten in haar collectie, zoals krijtverf, krijtlakverf, zijdematlakverf, metallicverf, matte afwasbare muurverf (projectverf) en vloerverf.

 

cartecolori.nl

Tekst: Lotje Deinum