Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Live in the light

Voor ons inspiratiehuis kozen we voor een breed scala aan materialen in verscheidene structuren, zodat een warme en chique sfeer werd gewaarborgd. Zo zijn de lightfiltering folds van Jasno van geweven papier gemaakt. Ze behoeden je tegen inkijk en zorgen voor een subtiele lichtinval, zodat de connectie tussen binnen en buiten blijft. Jasno’s shutters zijn op hun beurt een fantastische manier om met licht en inkijk te spelen. Door de lamellen naar boven of beneden te kantelen, laat je het zonlicht in een handomdraai schijnen waar je wilt. “We gebruikten ze ook als deuren tussen slaap- en badkamer en boven het hoofdboard van het bed, om zo het licht vanuit de badkamer te laten doorstromen,” vertelt stylist Judith.

jasnoshutters.nl

Tekst: Lotje Deinum