Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Natuurlijk maatwerk

De stylisten van het Stijlvol Wonen huis kozen voor een rustig kleurenpalet, zodat er ruimte bleef om volop met structuren te variëren. Ook in hun selectie vloerkleden en tapijten, zien we de meest uiteenlopende materialen en bewerkingen. Voor de zitkamer werd het wollen vloerkleed Genève geselecteerd, de eetkamer kreeg er een van zeegras en de slaapkamer werd voorzien van het heerlijk zachte tapijt Satara Lovat. Stylist Judith: “Overal in huis zijn we voor aaibare materialen gegaan. Met Cunera kunnen we goed schakelen. Alle producten worden op maat gemaakt en je kunt je eigen personal touch geven met tal van randafwerkingen en knooptechnieken. Je merkt dat het oer-Hollandse Cunera – dat sinds 1870 bestaat – een ambachtelijk bedrijf is met degelijke kennis van zaken.” Alle kleden hebben een andere maat die de ruimtebeleving beïnvloedt. Zo kozen we een ovaal kleed in de rechthoekige hal om de contouren te verzachten en een lekker groot exemplaar voor de zitkamer om de meubels optisch te verbinden.”

 

cunera.nl

Tekst: Lotje Deinum