Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijke Spa

In ons SWipe-huis nemen we de ruimte om te baden, douchen en relaxen. We kozen voor een warm-minimalistische ‘wabi-sabi’ sfeer, waarbij de natuur en ronde vormen worden omarmd. Creëerden we een plek om je thuis te voelen in je eigen hamam. Dit betekent zachte organische contouren in betonstuc, waarbij wand, vloer en plafond vloeiend in elkaar overlopen. Betonstuc zorgt voor een natuurlijke look en matcht mooi met het bijzondere bronskleurige staal van de kranen van Gessi Indiciso, het bad van beton en met subtiele steenfineer op de ladefronten van het wastafelmeubel. Nog een eyecather: de wand van metaalstuc boven de waskommen, die net als de hele badkamer werd bedacht en uitgevoerd door Molitli Interieurmakers, dat haar eigen stucatelier heeft. Eigenaren Gerjanne van Wincoop en Mart de Graaf vertellen: “Metaalstuc is een luxe, zeer arbeidsintensieve afwerking waarin echt metaal is verwerkt. Afhankelijk van het soort, ontstaat de gewenste gloed: van een gouden waas, tot champagne, brons, messing of verzilverde kleur. Door het polijsten wordt de wand gladder. Zelf houd ik wel van een paar butsen en groefjes, het geeft de wand karakter.”

 

molitli-interieurmakers.nl

Tekst: Lotje Deinum