Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tijdloos maatwerk

Ook dit jaar vinden we de pure meubels van Keijser&Co in ons inspiratiehuis terug en wel in meerdere stijlkamers. De veelzijdigheid van hun collectie biedt namelijk mogelijkheden voor het inrichten van ieder interieur. Zo zien we een poefje in de warm-minimalistische badkamer, kasten in de nieuw landelijke eetkamer en een bureau in de zitkamer in kosmopolitische sfeer. Keijser&Co staat bovendien voor maatwerk: een afwijkend formaat, exacte kleur of een bijzondere stof, vrijwel alles is mogelijk. Lonneke van der Weyden, eigenaresse van Keijser&Co: “Dit betekent dat ieder ontwerp in elk interieur een eigen look & feel kan krijgen. Natuurlijk denken wij hier met onze opdrachtgevers in mee.” Ook handig: Keijser&Co is bij geselecteerde dealers door het hele land te vinden, dus altijd dichtbij.

 

keijserenco.nl

Tekst: Lotje Deinum