Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Volop moois

Thomassen Interieurs in Venray biedt meer dan 2000 m2 woonbelevenis. In een eigentijdse en sfeervolle omgeving liet ons stylingduo zich inspireren door tijdloze klassiekers en de allernieuwste trends. Voor de eetkamer in nieuw-landelijke stijl, vonden ze de onbewerkte eiken tafel Lens van Van Rossum. “Een mooie combinatie van vormgeving: het blanke hout oogt landelijk, de stoere vorm maakt het modern”, aldus Judith. Ook in de zitkamer staan de meubels van Thomassen Interieurs breeduit in de schijnwerpers, immers, bij een kosmopolitische sfeer hoort een uitvoerig werelds palet dat juist bij hen goed te vinden is. Een leren daybed van Meridiani, een draadstalen stoel van Pastoe en lamp van Stout zijn slechts een paar items die samen een spannend ensemble vormen. Luc Thomassen: “Naast onze showroom beschikken we over een ontwerpstudio met creatieve vakmensen met een passie voor interieur, vormgeving en design. Bij ons totaalontwerp speelt functionaliteit een grote rol, want wat mooi is, moet ook bij onze klanten passen en écht iets toevoegen aan hun interieur.”

 

thomassen-interieurs.nl

Tekst: Lotje Deinum