Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Warme basis

En omdat we ook gek zijn op maatwerk, klopten we aan bij Cinzento Custom Made. De keukenvloer werd voorzien van een klassiek visgraat patroon, dat mooi aansluit op het ingetogen chique van de Vlaamse stijl. De kosmopolitische zitkamer vroeg om een meer eigenzinnige keuze: hier werd het parket in blokverband gelegd, waardoor een speels tegelpatroon ontstond. In beide kamers werd voor eiken gekozen. Bernie Voorhuis van T&G Wood International legt uit waarom: “We zien de laatste jaren een trend waarbij er behoefte is producten te personificeren, een eigen karakter te geven. Met eiken gaat dit heel eenvoudig, omdat het van nature een blanco look heeft en hierdoor probleemloos te bewerken is. Bij ons kun je kiezen uit tien houtbewerkingen en twaalf kleuren beits, die te combineren zijn met veertig tinten olie. Zo creëer jij je eigen, unieke vloer.” Onze stylisten kozen voor de keuken een mooie, grijze bewerking en voor de zitkamer een subtiele, witte waas.

cinzento.nl

Tekst: Lotje Deinum