Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonderweefsel

“Wij vielen voor Kinnasand omdat ze buitengewoon innovatief zijn en hierdoor vooruitlopen op zowel technisch, als creatief vlak”, vertelt stylist Judith. Kinnasand is de residentiële collectie binnen het Kvadrat-universum. De stoffen werden niet alleen gebruikt als gordijnen voor kozijnen, maar ook als wanddoek of separatie tussen twee ruimten. Zo koos het stylingduo voor stof Lino Lino die de eetkamer met de slaapkamer verbindt. “Mooi aan deze linnen stof is dat deze aan de kant van de eetkamer een soort beige tint heeft en aan de zijde van de slaapkamer petrol-kleurig is. Een dubbele persoonlijkheid dus.” Tussen slaap- en zitkamer hangt een andere creatieve voorloper van Kvadrat, namelijk een separatie van stof Rocket, die een netstructuur heeft en niet gezoomd hoeft te worden.

kvadrat.dk, kinnasand.com

Tekst: Lotje Deinum