Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Trending: aaibare vloeren en muren

Stuc of verf?

Om tot zo’n warm resultaat te komen, zijn er verschillende opties. Met verf kom je al een heel eind: denk aan kalkverf die een gestreept of gewolkt effect geeft, naargelang hoe de verf wordt aangebracht. Ideaal voor muren en plafonds in de woonvertrekken. Durf je een stapje verder te gaan? Dan kun je voor een stuctechniek gaan. Die gaan van betonstuc tot kalktechnieken, al dan niet watervast voor de badkamer. Het voordeel van deze technieken? Ze zijn perfect naadloos aan te brengen waardoor vloer, muur en plafond één geheel worden. Neem zeker een kijkje naar deze uiteenlopende interieurs of ga aan de slag in SWipe en stel je zoekfilters bij materiaal in op de gewenste afwerkingen.

Tekst Leen Verstraelen | Beeld zie SWipe