Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Keukens: favorieten van de redactie

De zomermaanden staan bij ons op de redactie volop in het teken van keukens. We gingen in gesprek met meer dan twintig keukenprofessionals en reisden kriskras door Nederland en België om de mooiste keukens te fotograferen voor de keukenspecial die is opgenomen in editie 7 (nu in de winkel).

Moodboard SWipe

Ook op SWipe (test onze online tool uit) vind je heel veel keukeninspiratie. Je favoriete keukens kun je eenvoudig en snel bewaren op je eigen moodboard. Wij gingen alvast aan de slag en bewaarden uiteenlopende keukens: van hoogglans wit tot warm hout, met groot keukeneiland én zonder. Bekijk het hele moodboard of laat je inspireren door onze 5 favorite picks.

5 favorite picks

Ga zelf aan de slag met jouw favoriete foto’s op SWipe.

Tekst Jackie Oomen | Foto’s zie SWipe