Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

4x anders: Dressing

Stijl 1: Minimalistisch

Deze inloopkast is minimalisme ten top. Er is geen ruimte voor extravagantie in de setting. De witte houten kasten en grijstinten scheppen een heel strak en sober beeld. De knusse poef met sierkussens, het vloerkleed en de donkere houten vloer zorgen voor een gezellige toets. Naast functioneel licht in de kasten, kozen de bewoners voor sfeerverlichting. Zelfs met slechts één raam is de ruimte door het witte kleurenpalet, dat het binnenkomende licht reflecteert, al voldoende verlicht.

Stijl 2: Open kasten

Deze op maat gemaakte houten kast met glazen pull-out deuren geeft een enorm retro gevoel. De bijhorende koffers zorgen voor een mannelijke look terwijl de ronde opbergdozen het wat zachter maken. De bruintinten van het hout komen terug in het vloerkleed en de stoel, wat voor eenheid zorgt. De kast is deels open en deels gesloten met een glazen deur. Hier heel stylish, maar let op dat je de rommel uit het zicht houdt.

Stijl 3: Chic

De walk-in-closet uit bamboe en nubuck leer straalt klasse uit dat nog eens wordt versterkt door de geclusterde lampen. Door meerdere lampen naast elkaar te hangen creëer je reliëf in de setting. Tip: Laat wat ruimte tussen de kasten en het plafond, zodat de ruimte hoger oogt. De donkerbruine leren ladekast in het midden krijgt veel aandacht. Het lichte hout van de kast, de witte ramen en de sterke lichtinval maken de kamer houden de ruimte in balans.

Stijl 4: Nieuw-landelijk

Deze inloopkast zou zomaar in een mooie chalet in de Ardennen kunnen staan, met zijn authentieke houten gebinte. De klassieke boerderijwoning met originele details en klassieke lampen kreeg een moderne upgrade door de maatkasten. De architect benutte de ruimte goed en ontwierp ook kasten voor de schuine wanden.

Meer inspiratie

Nog op zoek naar de geschikte haard voor het cocoon-seizoen? Lees 4x anders: Haard.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Beelden zie SWipe