Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De beste hotspots in Den Bosch

Piet Zoomers

Nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Spring eens binnen bij Piet Zoomers. Dames- en herenmode én lifestyle komen hier op een prachtige manier samen in het mooie, oude postkantoor. Boeken, bodycare, koken, tafelen, wijn, woondecoratie, brillen en lekkers allemaal onder hetzelfde dak met mooie modemerken. Hier vind je zonder twijfel een leuk geschenk. (Kerkstraat 65)

West Side

Deze conceptstore is al 36 jaar een begrip in Den Bosch en gevestigd in een fantastisch pand. Ze stellen er vintagemeubelen, woonaccessoires, lifestyleboeken, dames- en herenkleding en kunst tentoon. Maar ook spullen voor in de tuin en ontzettend veel bruikbaars en leuks voor in keuken en huis. Ronddwalend in deze leuke winkel van bijna duizend vierkante meter kom je vanzelf op de leukste ideeën voor thuis. (Verwerstraat 19-21)

Garage Pompen & Verlouw

Het eten in deze stijlvol ingerichte garage is puur en lekker – verse ingrediënten, seizoensgebonden en waar mogelijk lokale leveranciers – gecombineerd met goede koffie, verse sappen en design. Sfeervolle muziek en vriendelijke mensen maken het af. Het ideale adresje voor een lunchbreak tijdens je verkenning van Den Bosch. (Parklaan 27G)

Lott. Gioielli

Juwelenmerk Lott. Gioielli staat voor tijdloze ontwerpen. Hier doet men nooit toegevingen aan de kwaliteit van de sieraden. Alles is met uitmuntend vakmanschap gemaakt. De exclusieve oorbellen worden in kleine oplages en met de hand gemaakt. Zo ben je altijd zeker van een uniek stuk. Ideaal voor een origineel kerstcadeau. In de brandstore in Den Bosch zijn er naast oorbellen, kettingen en ringen ook geurkaarsen en heerlijke parfums verkrijgbaar. (Fonteinstraat 6)

Ontdek nog meer niet te missen adresjes in Den Bosch in het Nederlandse decembernummer van Stijlvol Wonen.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Fotografie Anneke Gambon