Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

4x anders: Wastafel

Stijl 1: Exotisch

De ontwerper van deze natuurlijke wasbakken heeft zijn creativiteit de vrije loop gelaten. De losstaande, oneven houten waskommen springen meteen in het oog. Niet alleen door hun verre van alledaagse ontwerp, maar ook door de soberheid van de rest van de ruimte. Het lichte reliëf in de wastafel en de vloer samen met hun off-white kleur resulteren in een exotische look.

Stijl 2: Minimalistisch

Door het naadloze stucwerk loopt alles in elkaar over in deze badkamer. Dat creëert een enorm luxueuze look en zorgt voor harmonie. De vegen in het stucwerk geeft het geheel een speelse, rustieke touch dat, net zoals de gouden kraan, voorkomt dat de ruimte een te sobere of kille uitstraling krijgt.

Stijl 3: Modern wit

De klassieke kleur voor een badkamer is wit en zal waarschijnlijk altijd wit blijven. Hier is die klassieke witte badkamer gehuld in een modern jasje: een composiet wastafel, strakke houten op maat gemaakte kasten en een grote spiegel over de gehele breedte. Zelfs de handdoeken en producten kleuren wit. De vloer zorgt toch voor dat nodige tikkeltje contrast.

Stijl 4: Eigentijds landelijk

De ruimte doet denken aan een chalet met haar donkere houten plafond en ruwe houten kast. Maar toch zitten er heel wat eigentijdse elementen in verwerkt: de natuurstenen wastafel met losstaande wasbakken en zilveren kraan en de naadloze muur en vloer. Landelijk en modern vullen elkaar hier heel mooi aan en versterken elkaar.

Meer inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor een sfeervolle haard of een stijlvolle dressing?
4x anders: Haard
4x anders: Dressing

Tekst Jasper De Spiegeleer | Beelden zie SWipe