Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Minimal monastery

Axel Vervoordt gaat te werk volgens het principe ‘eenvoud is de ultieme verfijning’. Denk aan sobere kleuren, muren en gietvloeren die naadloos in elkaar overlopen, afgeronde meubels, open ruimtes én kunst. Kunst speelt een enorm belangrijke rol in het werk van de Antwerpenaar. “Kunst voegt de magische toets toe aan een ruimte”, aldus Vervoordt in een interview met Stijlvol Wonen. Hij wil dat mensen zich ongelooflijk thuis voelen want volgens hem is je woning een reflectie van de ziel.

Ben jij, net zoals Kanye en Kim, grote fan van dit hyperminimalisme? Bekijk de filter ‘Minimal monastery’ in de nieuwe editie van Stijlvol Wonen of stel je zoekfilters op SWipe in op de verwante ‘vlaamse stijl’ of ‘warm-minimalisme’.

Bekijk het interview met Kim Kardashian hieronder.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Fotografie Sarah Van Hove