Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

4x anders: Eettafel

Stijl 1: Afgeborsteld

Alles in deze setting is sober en precies afgewerkt. De glad geschuurde zwarte eettafel met bijpassende stoelen en zorgvuldig uitgekozen kommen passen mooi bij de witte muren en stenen vloer. Ook de subtiele houten trap nestelt zich moeiteloos in dit ingetogen decor. Op zijn beurt brengt de haard, ondanks zijn modern en minimalistisch design, een vleugje warmte in de ruimte.

Stijl 2: Antiek meets design

Antiek en design gaan hier hand in hand. De zware, authentieke kloostertafel contrasteert fel met de moderne designstoelen. Toch past het mooi in de ruimte omdat hetzelfde principe wordt toegepast op het geheel: de donkere houten kast en het gebinte geven een eerder landelijke look, terwijl de hanglamp en de stenen vloer een eigentijdse feel hebben.

Stijl 3: Gesofisticeerd

Deze opstelling straalt klasse uit. Het ronde marmeren tafelblad ontworpen door Eero Saarinen, de ingetogen handlamp en de warme houten stoelen met stoffen zitvlak zorgen voor een smaakvolle mix aan materialen. De op maat gemaakte witten kast met de internationaal ogende kunst geven de ruimte een gesofisticeerde uitstraling.

Stijl 4: Glamoureus

James Bond zou zich wel thuis voelen in deze ruimte. De zwarte leren stoelen in combinatie met de grote, opvallende hanglampen creëeren een ideale setting voor een cocktail in maatpak. Recht uit de films. Ondanks de rijke en glanzende materialen blijft het geheel tijdloos dankzij de strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Meer inspiratie

Lees ook de andere artikels uit onze reeks ‘4x anders’.
4x anders: Haard
4x anders: Dressing
4x anders: Wastafel

Tekst Jasper De Spiegeleer | Beelden zie SWipe