Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Drie adressen waar je zen wordt

1. Otentik

Deze privésauna kun je helemaal voor jezelf en je partner of met enkele vrienden afhuren. Er zijn een binnenbad, hamam, belevingsdouche, sauna, infraroodstralers, een jacuzzi, buitendouche en een binnen- en buiten-rustruimte. Hier wandel je zonder twijfel ontspannen naar buiten.

Waar? Gentsesteenweg 323 in Erpe-Mere (BE), otentik-welness.be

2. Fort Resort Beemster

Het gebouw is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed, maar mensen komen toch vooral hierheen voor de hartelijke Spa & Welness. Denk heerlijk baden, prachtige uitzichten en lekker eten. Tip: Fort Resort Beemster heeft ook een hotel met twaalf kamers.

Waar? Nekkerweg 24 in Beemster (NL), fortresortbeemster.nl

3. Susanne Kaufmann Spa Bezau

Susanne Kaufmann, u wel bekend van haar natuurlijke verzorgingsproducten, runt in de Alpen een hotel met daaraan verbonden een onovertroffen spa, de Susanne Kaufman Spa Bezau. Je kunt er terecht voor de verschillende behandelingen en massages volgens een holistische aanpak en helemaal aangepast op je persoonlijke wensen en behoeftes.

Waar? Oostenrijk. hotelpostbezau.com, susannekaufmann.com

Meer adressen om helemaal zen te worden vind je terug in het januarinummer van Stijlvol Wonen.

Tekst Jasper De Spiegeleer