Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onze favoriete glamping adresjes

1. Glamping At The Lake

Verblijf in een luxueuze tipi en beleef zoete zomeravonden aan de oevers van de Nete. Geniet van een comfortabele overnachting gevolgd door een smakelijk ontbijt in de magnifieke natuur van Nijlen. Combineer dit met de Floating Table, een tafel op het meer voor maar liefst 24 personen met live cooking en barbecue, voor het totaalplaatje. Dat is pas glamping!

dinneronthelake.com

2. Texel Yurts

Een bijzonder concept op het Waddeneiland Texel. Verblijf in een van de yurts of gers, kom volledig tot rust en geniet van de eenvoud van het leven. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel staan tien authentieke yurts, op een terrein waar kinderen uren ongestoord buiten kunnen spelen. Je deelt het sanitair met de andere gasten op de camping. In de ronde woon-, leef- en slaapruimte staan een houtfornuis, een keukenblok, een koelkist, eettafel en heerlijke bedden. Hangmat, buitenstoelen en picknicktafel krijg je er zo bij.

texelyurts.nl

3. Voedselbron Graauw

Bij Voedselbron Grauw ben je altijd omgeven door natuur. Je slaapt er in in luxe safaritenten met een eigen keuken omringd door akkervelden en in het midden van het voedselbos. Als je zelf eten wilt maken, kan je verse voeding kopen in de boerderijwinkel. Wil je liever dineren, kan je terecht bij de ‘aanschuifdiners’ gemaakt van producten uit de streek.

voedselbrongrauw.nl

4. Ecochique

Ecochique biedt de perfecte luxe uitvalbasis voor een gezellig weekendje weg met z’n tweeën of het hele gezin. Flatscreen-TV, eigen koelkast en badkamer, koffiezetapparaat en designmeubelen: je waant je in een luxe hotelkamer. Je kan helemaal tot rust komen in de sauna en daarna een verfrissende duik nemen in het ecologisch verwarmd biozwembad. De omliggende natuur van Westouter is ideaal voor lange fiets- of wandeltochten.

ecochique.be

5. 47 Oak

In Turnhout in het hart van de Kempen ligt dit uitgestrekte domein van maar liefst zeven hectaren groot. Geniet in alle luxe van het buitenleven met volledig uitgeruste tenten en een verwarmd zwembad. Ook kan je gastronomisch dineren op een drijvend vlot op het meer. En als je echt van sprookjes houdt kan je je trouw er houden voor zo’n 300 gasten.

47oak.be

Nog meer luxueuze adresjes vind je in editie 5 van Stijlvol Wonen.  Nu te koop in de winkel en online (alleen Nederland). De verzendingskosten zijn voor ons!

Doe hier een heleboel interieurinspiratie op.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Beeld 47 Oak