Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Leuke hotspots in Nederland en België

1. Tulum Tulum

In Hippe beachclub Tulum Tulum lijkt het alsof je op een exotisch strand bent in plaats van in Noordwijk. Reserveer een tafel en geniet van een ontbijt, lunch of diner in een echte Ibiza-sfeer. Je kan ook je eigen beachvilla met terras, open haard en bar afhuren voor wel tachtig man. Ideaal voor een bedrijfsevenement of sprookjesachtige bruiloft bij zonsondergang.

tulumtulum.nl

2. CDKN Concept Store

CDKN focust op merken van eigen bodem. Kleine en grote Belgische ondernemers komen er samen en bieden een grote variatie aan producten. De concept store heeft al een vestiging in Wijnegem en opent tijdens de zomermaanden een pop-up store in Knokke. In de winkel in Knokke vind je onder meer de t-shirts van Kleir, lekkers van The Dough Bar en de collectie van Tutu Chic.

cdknwithfriends.com

3. Old Scuola

Old Scuola is een pizzarestaurant met natuurwijnbar dat zich focust op duurzaamheid. Ze gebruiken hyperlokale producten en maken hun eigen mozzarella en limonades. Het restaurant is gevestigd in het rijksmonument ‘Het Industriegebouw’ in het centrum van Rotterdam. Een aanrader voor wie houdt van pizza in authentieke setting met een New York gevoel.

oldscuola.nl

4. Taxi’s Fine Dining Garage

Taxi’s biedt een gastronomische, pure keuken waar Noordzeevis centraal staat. Denk aan goed gekruide verse vis zuiver op de grill bereid. En dit allemaal in de unieke sfeer van in een oude taxifabriek aan het Zuidstation in Gent.

taxisrestaurant.be

5. Pilat & Pilat

Meubelmerk Pilat & Pilat transformeerde de historische abdij in het Friese Dokkum tot een charmant hotel en restaurant. Pilat & Pilat is tijdloos, sober en chique en geworteld in de Friese geschiedenis. In de keuken maakt chef-kok Michael Roest pure gerechten met liefde voor ambacht.

pilat.nl

6. Druum

In een van de meest bruisende wijken van Brussel vind je DRUUM, een Bed & Breakfast in een huis dat is ingericht in de stijl van de 19e eeuw. In totaal zijn er 5 kamers die allemaal door een andere artiest of collectief zijn ontworpen. Hier komen leven en kunst samen.

druum.be

Nog op zoek naar meer leuke adresjes? Haal editie 5 van Stijlvol Wonen in huis. Nu te koop in de winkel en online (alleen Nederland). De verzendingskosten zijn voor ons!

Doe hier een heleboel interieurinspiratie op.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Fotografie Tulum Tulum