Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

5 vondsten op de vt wonen&design beurs

Little Greene

Het milieuvriendelijke familiebedrijf Little Greene heeft ondertussen een heuse reputatie opgebouwd. En terecht! Ze bieden niet alleen een fantasierijk kleurenpalet, maar ook een uitstekende verfkwaliteit. De eerste, originele finish van het Britse verf- en behangmerk, Absolute Matt Emulsion geeft muren en plafonds een sublieme, krijtachtige afwerking.

Quooker

De Quooker Flex combineert schoonheid met functionaliteit. De kraan is uitgerust met een flexible uitrekslang en geeft je in een handomdraai koud, warm en koken water. Zo bespaar je heel wat tijd, energie en ruimte in de keuken.

Jasno Shutters

De nieuwe collectie zonwering van Jasno bestaat uit shutters en jaloezieën uit Paulownia hout en vouwgordijnen van geweven papier. Alles is maat gemaakt, geschikt voor alle raamvormen en je hebt een brede waaier aan keuzes uit de stijlvolle Jasno kleurencollectie.

Sofacompany

Het Deense designmerk Sofacompany maakt modulaire sofa’s. Een flexibel interieur past perfect bij onze hedendaagse levensstijl. Zo kan je zelf je ideale bank samenstellen en met de tijd de stijl  en expressie van je interieur blijven veranderen.

Kuva Light

Kuva Lights zijn een combinatie van prachtig ontworpen designlampen en moderne verlichtingstechnieken. Het zijn echte blikvangers in elk interieur. Uitgeschakeld zijn het al kunstwerken en aangeschakeld geef het licht nog dat tikkeltje meer. Je hebt zelf invloed op de kleur van de verlichting en dat op ieder moment.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Beeld Kuva Light