Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Slimme opbergoplossingen

1. Wand wordt speelse opberger

Een zware maatwerkkast breng voldoende rust om te spelen met de indeling. Hier werd gekozen voor een afwisseling van dicht en open, diep en ondiep en vierkant en rechthoekig.

2. Opbergruimte boven je bed

In de slaapkamer wordt het bed aan beide kanten geflankeerd door plafondhoge kolomkasten. De interieurarchitect creëerde nog meer ruimte door beide kasten te verbinden via een tussenkast. Door die laatste iets minder diep te maken blijft het geheel licht en luchtig.

3. Extra legplanken in een open nis

Deze legplanken in de nis aan het fornuis bieden heel wat extra opbergruimte. Door planken te gebruiken in plaats van kasten houd je het geheel open en wek je de indruk van ruimte op.

4. Optisch bedrog

Dankzij de spiegel die doorloopt in zijnissen verdwijnt de opbergruimte uit het zicht. De extra brede spiegel vergroot eveneens optisch de ruimte.

5. Multifunctioneel meubel

De hoekbank en eettafelbank vormen een geheel. Zo bespaar je de ruimte tussen twee meubels.

6. Compacte werkruimte

Deze smalle plank werd omgevormd tot een op maat gemaakte werktafel grenzend aan de maatkast. Er ontstaat een compact bureau met voldoende werkruimte.

Nog meer slim opbergen in editie 7 van Stijlvol Wonen. Nu te koop in de winkel en online (alleen Nederland). De verzendingskosten zijn voor ons!

Tekst Jasper De Spiegeleer | Fotografie Denise Zwijnen