Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

9 redenen waarom je Kelly Wearstler moet kennen

In de maarteditie van Stijlvol Wonen leer je stylen van de groten: Kelly Wearstler, Kelly Hoppen, Oliver Gustav, Studio Piet Boon, Wolterinck en Roelfien Vos. Vanaf 18 februari te koop online (NL) of in de winkel!

 

1. Eclectic c’est chic. Patronen, kleuren en stijlperiodes mixt zij op geniale wijze door elkaar. Over the top en toch is er altijd een balans.

 

2. Kelly heeft tonnen stijlgevoel, maar is ook een slimme zakenvrouw. Naast haar eigen ontwerpbureau, lanceerde ze een eigen label en gallery. Je shopt haar meubels en deco gewoon op haar site. Kelly Wearstler is een sterk brand: herkenbaar en uniek.

 

3. Haar design is storytelling. Elk interieur vertelt een verhaal. Het gaat haar om meer dan wat mooie meubels bij elkaar husselen, ze wil vooral een ervaring creëren.

 

4. Design voor durvers: Kelly speelt graag met contrasten. Ruw en glad, oud en nieuw, mannelijk en vrouwelijk. Die avontuurlijke aanpak prikkelt. Haar bekende quote “Love color. Take risks. Stay curious” vat het goed samen.

 

5. Soulful: Wearstler gaat intuïtief te werk en volgt haar gevoel. Ze heeft lak aan regeltjes en voorspelbaarheid. Die bezieling ervaar je ook in haar werk en spreekt veel mensen aan.

 

6. Interieurdesign in Amerika leek wat ingedommeld, maar Kelly blaast een frisse wind door die American style. Zij maakt die weer spannend.

 

7. Celebrities laten wat graag hun huis door haar inrichten. On the list: Gwen Stefani en Cameron Diaz. En eens je in Hollywood een voet tussen de deur hebt …

 

8. Internationale erkenning. Ze wordt bejubeld in internationale magazines. Time Magazine nam haar op in de lijst The Design 100.

 

9. Kelly maakte van haar passie haar werk, ze runt haar eigen business, heeft twee zonen en woont aan de zonnige Westkust. Bovendien ziet er ze uit als een topmodel en draagt ze fantastische outfits. What’s not to like? Het is het perfecte designsprookje waarin wij – en velen met ons – graag geloven.

 

Meer weten? Lees het artikel in de maarteditie van Stijlvol Wonen, volg haar op Instagram of check haar website. Ze geeft als eerste interiordesigner een MasterClass en publiceerde het boek Kelly Wearstler – Evocative Style.