Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

7x tijdloos en onmisbaar

Dit is de top 7 van tijdloze én onmisbare objecten van hoofdredacteur Leen Verstraelen. Over welke interieuritems het gaat het? En waarom zijn dit haar zeven favoriete items?

Dit is de persoonlijke selectie van hoofdredacteur Leen Verstraelen. De volledige lijst telt wel 63 items, onmisbaar in een Stijlvol Wonen-interieur. Kijk snel in de editie september 2021! Deze is vanaf 26 augustus beschikbaar.

1. De Wishbone Chair

Leen verstrealen: “Ik heb een zwak voor designstoelen. Onder de houten stoelen is de Wishbone Chair van
Hans J. Wegner voor Carl Hansen & Søn absoluut een topper.”

2. ‘O’ Mirror van Laloul

Leen Verstraelen: “Juwelen in het kistje of rond m’n hals: check, maar aan de muur hangen ze nog niet. Wat een mooi alternatief op een foto of doek is dit muurjuweel van Laloul.”

3. Messing dienbladen van Michaël Verheyden

Leen Verstraelen: “Ik ben mijn dienblad kwijt geraakt in de verhuis. Deze graag!”

4. Een wijnklimaatkast

Leen Verstraelen: “Een wijntje erbij? Dat aanbod sla ik zelden af, dus zo’n klimaatkast is een droom. Dit exemplaar is van Sub-Zero.”

5. Muurlamp van Muller Van Severen

Leen Verstraelen: “Boven mijn eettafel in het nieuwe huis wil ik geen traditionele lamp, maar een muurlamp, of twee want de plafonds zijn laag.”

6. Tafel Out of Line van Bieke Casteleyn

Leen Verstraelen: “Het gezin is groot, en als de vrienden langskomen is de tafel vaak aan de kleine kant. Dit exemplaar lijkt me ideaal: iedereen vindt vast een plek dankzij alle uitstulpingen en kronkels.”

7. Handgeweven vloerkleed van Ethnicraft 

Leen Verstraelen: “Mag ik hier een dutje op doen of een boek op lezen? Een relaxed interieur heeft een zacht vloerkleed nodig.”

Tekst Anneleen Peeters | Beeld Carl Hansen & Son, Laloul, Michaël Verheyden, Sub-Zero, Valerie Objects, Bieke Casteleyn, Ethnicraft