Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Logeer met korting in Gents Pillows Hotel

Plan een citytrip in Gent en logeer in een van de mooiste hotels van de stad. Als Stijlvol Wonen-lezer krijg je er 15% korting op je boeking.

Koop de editie oktober-november want daarin vind je het volledige verhaal én de kortingscode.

Het Pillows Grand Boutique Hotel Reylof is de perfecte uitvalsbasis om Gent te verkennen. Je voelt je hier onmiddellijk geïnspireerd door de eigenzinnige mix van kunst en design in het historische decor. Het 18e eeuwse woonhuis werd bewoond door baron Olivier de Reylof. In het oude gedeelte meld je je als gast aan en kun je in de prachtige vertrekken werken aan de grote tafels of neerploffen in een van de knusse fauteuils. Uniek is ook de binnentuin, een oase van rust in de stad. In het oude koetshuis bevindt zich Spa Reylof, maar de grote troef van het hotel is het gastronomisch Lof Restaurant. Voor een kleine honger of drankje kun je dan weer terecht in Lof Café en The Living Bar & Bistro. Overal is de sfeer heel erg luxe, maar tegelijk toch ongedwongen. Iedereen voelt zich thuis in dit scandi-chic interieur. Zachte kleuren, verrassende kunstwerken, mooie meubels, … als interieurfan kijk je hier je ogen uit.

Lezersaanbieding
Zin gekregen in een weekendje Gent? Verblijf dan in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof en ontvang 15% korting tot en met 31 maart 2022. De unieke kortingscode vind je bij de reportage in de editie oktober-november 2021.

Geen traditionele lobby in dit hotel. Als gast word je verwelkomd in de imposante hal.
In de vertrekken in het achttiende eeuwse pand kun je rustig een boek lezen, bijpraten, je laptop openklappen en wat werken, … Het huiskamergevoel is groot.