Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

4 decotips om de winter door te komen

Met deze tips breng je meer sfeer in je interieur en voeg je een feestelijke toets toe want de feestdagen komen er aan!

Graag nog meer tips en inspiratie? Koop dan gauw de decembereditie want die telt een heleboel prachtige winterinterieurs.

© Corine Hoge Bavel-Jansen

1. Een beestig interieur

Dieren spreken altijd tot de verbeelding en brengen als vanzelf een winters sfeertje in je interieur. Denk aan jachttrofeeën, maar het kan gerust ook subtieler dan een enorm hertengewei aan de muur, dat bewijzen deze houten ramskoppen.

© House Doctor

2. De moody thuisbar brengt je in de stemming

Niet dat we drankmisbruik willen promoten, maar karaffen, unieke flessen en kristallen glazen ogen nu eenmaal mooi. Dat je niet noodzakelijk een barkast of een trolley moet hebben, bewijst deze setting. Installeer een drankhoekje tijdens de donkerste dagen en verwen jezelf en je gezelschap op iets lekkers na een winterwandeling.

© Anneke Gambon

3. Kaarsen: meer is beter

Kaarsen slepen ons door deze korte dagen heen. Wees kwistig met theelichten en kandelaars! Ook een gedekte tafel vorm je onmiddellijk om tot feesttafel met een royale verzameling kaarsen.

© House Doctor

4. Stapelkunst om een brunch te pimpen

Stapel je serviesgoed tot een kunstige etagère waarop je lekkers kunt uitstallen. Hoe hoog durf jij gaan? Instant feestgevoel met weinig inspanning.

Beeld 1 Corine Hoge Bavel-Jansen, 2 House Doctor, 3 Anneke Gambon, 4 House Doctor