Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Drie stylingtips om thuis te proberen

Wie goed rondkijkt in interieurs, kan veel leren over stylen. Deze drie frisse ideeën zijn het proberen waard in je eigen huis.

Wil je meer stylingtips en meer interieurs kijken? Koop dan de editie maart van Stijlvol Wonen, vanaf 17 februari in de winkel.

1. Monochroom stilleven

Gebruik kleur als bindmiddel in je styling. Combineer items uit een zelfde kleurenpalet. Zo vormen alle objecten, hoewel gemaakt van verschillende materialen én in verschillende vormen, toch een boeiend geheel.

2. Een gemeenschappelijke drager

Maak een landschap van decoratieve items die je mooi vindt en stal ze uit op een plateau of dienblad. Zo vormt alles als vanzelf een geheel. Net als in een landschap creëer je hoge en lage delen. Verse snijbloemen verlevendigen elke compositie.

3. Gewoonweg mooi

Koppel het esthetische aan het functionele en koop gebruiksvoorwerpen die mooi zijn vormgegeven. Deze houten planken zijn een lust voor het oog en bovendien is het ook best praktisch ze zo dicht bij de hand te hebben. Twee vliegen in een klap, zeg maar.

1 Fotografie Sarah Van Hove, project Verdyck Interieur – 2 Anneke Gambon, project Sant Interiors en Studio Oxdesign – 3 Denise Zwijnen, project Studio Melanie Parker