Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben ik nu binnen of buiten?

Deze drie voorbeelden tonen hoe je in je interieur meer buitengevoel kunt krijgen én hoe je buiten een homy gevoel kunt creëren.

Op zoek naar nog meer binnen-buiten-ideeën? Benieuwd naar de volledige reportages waaruit deze beelden komen? Koop dan nu de editie april-mei van Stijlvol Wonen.

1. Kader het uitzicht in

Een venster zonder of minimale kader laat het licht optimaal invallen. Kies de positie van je raam zorgvuldig zodat je een mooi stukje tuin selecteert en geniet van je levend kunstwerk. Door het sobere witte interieur valt het groen extra hard op.

2. Binnen spelen mag

Wat is er zo heerlijk aan buiten zijn? Juist dat enorme gevoel van ruimte en vrijheid. Ontwerper Patricia Cheung wist dat speelse vrijheidsgevoel ook binnen op te roepen. Ze benutte de hoogte en royale oppervlakte van deze lof optimaal, liet een schommel installeren en plaatste een boom. Pittig detail: dit is een kunstboom.

3. Lekker beschut loungen

Tijdens de mooiste dagen van het jaar wil je zoveel mogelijk buiten leven. Een overdekt terras kan die buitentijd aanzienlijk verlengen: je zit beschut én toch buiten. Plaats er een comfortabele buitenbank en je verlaat deze zithoek nog zelden tijdens zomerse dagen.

1. Fotografie Stefanie De Neve, Project Stephanie Eeckhaut – 2. Fotografie Denise Zwijnen, Project Plan 2000, 3. Fotografie Muk van Lil