Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Als trouwe lezer van Stijlvol Wonen vind je het vast leuk om eens achter de schermen te kijken. Wie zijn de bladenmakers, hoe komen ze aan al die mooie interieurs, welke trends zien zij voor de toekomst en wat staat er nog op til? Schuif aan bij een heuse redactievergadering en ontdek het zelf. Tijdens de Stijlvol Wonen VIP sessions nodigen we een select gezelschap van trouwe lezers uit om samen met ons na te denken over de volgende edities. Claim nu alvast jouw plekje aan onze redactietafel, en maak voor een keer deel uit van ons team!

Wat mag je verwachten?

Samen met de hoofdredactie en coördinatoren kijk je naar de nieuwe trends en interessante thema’s. Bij een hapje en drankje gaan we brainstormen over jouw ideeën om onze volgende edities nog beter te maken. Na afloop ga jij naar huis met een goodie bag, een geïnspireerd gevoel én met inside information die alleen onze VIPs met de redactie delen.

Waar? Aan de redactietafel van het Stijlvol Wonen inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Expo Greater Amsterdam.

Wanneer? Op 3 oktober van 11u tot 12u30, op 5 oktober van 18u tot 19u30 en op 6 oktober van 11u tot 12u30. De vt wonen&design beurs en het Stijlvol Wonen-inspiratiehuis zijn te bezoeken van 3 tot en met 8 oktober.

Hoe inschrijven? Meld jezelf nu aan via dit formulier. Ook je meest stijlvolle partner of vriend(in) is welkom, meld hem of haar mee aan. Uit alle inschrijvingen worden 15 deelnemers geselecteerd op basis van de beschikbaarheden en een schiftingsvraag. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het VIP arrangement bevat: deelname aan de brainstorm met 1 of 2 personen in het Stijlvol Wonen-inspiratiehuis, hapjes en drankjes, een goodiebag na afloop. Toegangstickets (en dus de toegang tot de vt wonen&design beurs), parkeerkaarten en dergelijke zitten niet mee in dit arrangement en kun je via deze weg boeken.

Wij kijken er alvast naar uit om jou aan onze VIP tafel te mogen ontvangen! Tot dan?