Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Daarom past Stijlvol Wonen voortaan beter bij je

Stijlvol Wonen is vernieuwd! Hoofdredacteur Leen Verstraelen vertelt waarom Stijlvol Wonen voortaan nog beter bij je past.

  Wil jij als een van de eerste een nummer bemachtingen? Het septembernummer ligt vanaf 25 augustus in de winkels of bestel de eerste vernieuwde editie online.

Waarom nu precies deze vernieuwing?

Leen Verstraelen: “We zijn de afgelopen tijd heel anders gaan leven, en dat weerspiegelt zich in ons huis. Had jij bijvoorbeeld gedacht dat je zo vaak thuis zou werken? Wij niet. Maar plots staan een thuiskantoor en ruimte voor me-time wél bovenaan de wishlist. Met die veranderende behoeftes zijn wij als interieurexperts dagelijks bezig en we zagen een opportuniteit om onze lezers nog beter te servicen in hun zoektocht.”

Wat is er precies veranderd?

Leen Verstraelen: “Er kwamen er heel wat nieuwe rubrieken in het blad. Van een stijlgids waarbij je handvatten krijgt voor kleuren en materialen, tot een rubriek die telkens inspireert om weer een ander hoekje van je huis te stylen. We gaan voor groot en klein woongeluk. Zowel haalbare deco ideeën als grote interieurbeslissingen komen aan bod. Naast die nieuwe rubrieken blijven onze binnenkijkers uiteraard de spil van het blad, boordevol inspiratie. Je krijgt eigenlijk meer: extra advies, moodboards, stylingtips en professionele informatie. En dat alles verpakt in een nieuwe lay-out met prachtige foto’s waar je naar kunt blijven kijken”

Voor het eerst staat er ook een mens afgebeeld op de cover. Is dat een bewuste keuze?

Leen Verstraelen: “Klopt, we willen meer herkenbaarheid en personality in het blad brengen. Van elk huis vertellen we wie er woont en hoe groot of klein het is. Zo kun je snel de vertaalslag naar je eigen gezinssituatie maken. De bewoners komen aan het woord over hun traject en de lessen die ze daaruit trokken. En als kers op de taart, gaan we elke editie binnenkijken bij een bekende influencer. Want zeg nu zelf, ben jij niet benieuwd hoe het echte leven achter die instagramprofielen eruit ziet? Blijkt dat deze influencers ook maar al te graag hun lifehacks met onze lezers delen.”