Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Stijlvol Wonen is vernieuwd! Vanaf 25 augustus in de winkel

Drie redenen waarom je dit nummer niet mag missen:

1. Haar verhaal zal je leven veranderen.

Deco influencer Muk van Lil lijkt het allemaal voor elkaar te hebben, toch was haar parcours niet zonder obstakels. Je leest het allemaal in de nieuwe rubriek Living The Life. Wat een vrouw, wat een interieur!

2. Tips voor jouw perfecte home office.

Na de vakantie terug aan de slag! Jij verdient het beste thuiskantoor daarom verzamelde de redactie vier inspirerende voorbeelden en wel 39 must-haves voor het ultieme home office. Je leert in dit nummer ook hoe je je nog beter kunt focussen thuis én hoe je de werktafel kunt stylen.

3. Maak eindelijk je interieurdroom waar.

Is de rek uit je huidige job? Droom jij stiekem al langer van een wooncarrière? Ontdek het boeiende portret van drie vrouwen die je voor gingen en kozen voor een job in de interieurwereld. Lees en leer van hen.

Extra: proef van de eerste vernieuwde editie!

Stijlvol Wonen is vernieuwd, dit is de eerste editie met nieuwe look en rubrieken. Meer weten? Hoofdredactrice Leen Verstraelen legt uit waarom.

Ja, ik wil de editie september zeker niet missen en koop gauw een nummer.